LYA Sniper

LYA Sniper sept 2017 miniKleur: Fawn
Geboren: 29-07-2013
Vader:
Classical MileEnd Lysander ET
Moeder: Grey Gum Melody

Sniper is een hengst met een stevig frame en een 'true to type head', een mooie korte kop die volledig bewold is. Hij is goed bewold van top tot teen en is een plaatje om te zien. De wol heeft een mooie crimpstyle en is ontzettend dicht en heeft een geweldige glans. Sniper heeft een heel lief karakter en is rustig in de omgang.

Sniper is afkomstig van fantastische bloedlijnen. Zijn moeder is Grey Gum Melody die Purrumbete Highlander als grootvader heeft. Zij heeft tot nu toe alleen maar nakomelingen gegeven die het uitstekend doen op internationale shows waarvan LYA Dance With Me de bekenste is. De vader van LYA Sniper is CME Lysander ET. Lysander is 2x Grand Champion van de internationale alpacashow in Hapert geweest. Hij is afkomstig uit de bloedlijn van Devocote Jaquinto die in 2010 Champion was van de Britisch Futurity. Kortom een bloedlijn om U tegen te zeggen!

In 2016 heeft Sniper zijn eerste nakomelingen gegeven. Mooie cria's allen met een gekleurde vacht en een correcte conformatie. Op de eerste show in 2017 is zijn zoon Reseve Color Champion Brown geworden. Onder aan deze pagina treft u foto's van Sniper zijn nakomelingen.

Showresultaten:

Jaar Show Categorie Resultaat
2017   Halterhow Boekel Adult 1e prijs
2017 Haltershow Assen Adult 3e prijs
2017 Haltershow Boekel Adult 1e prijs
2016 Haltershow Meppel Adult 1e prijs (male) & Reserve Champion Huacaya Fawn
    Produce of Dam 1e prijs
2015  Haltershow Hapert Intermediate 2e prijs

Dekkingen:
Dektarief voor LYA Sniper €650,-
Dekkingen geschieden bij ons op de farm.

Nakomelingen: 

LYA Othello Othello 2018 klein