Dekhengsten

Dekhengsten

Dit zijn onze dekhengsten:
LYA Sniper                                                                                        
LYA Best Chance
Sunsetestate Kieren
AdP Udeen
Sunsetestate Libero

Kosten per dekking:
De kosten van de dekkingen zijn verschillend per hengst. Klik op de naam van de hengst om te ontdekken wat een dekking kost.
Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Kortingsregeling:
Bij meerdere dekkingen korting op aanvraag.

Dekservice Nederland
Dekkingen van Legendary Alpaca’s vinden bij voorkeur plaats op de eigen alpacafarm in Friesland. Hierdoor kan een goede bevruchting worden gecontroleerd en gegarandeerd. Na aankomst van de merrie en de dekovereenkomst is getekend, gaan we over tot dekken waarna u uw merrie weer mee naar huis kan nemen. Om gezondheidsredenen dient u voor uw merries een gezondheidsverklaring te overhandigen. Hierin verklaart uw veearts dat uw dieren zijn ingeënt tegen clostridia, ontwormd zijn en vrij zijn van schurft.

Gaat uw voorkeur uit naar dekkingen via drive-by service? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Drachtige merrie
Het beste en snelste dekresultaat wordt verkregen bij geschoren merries. Het dekgeld, dat op de dekovereenkomst staat, dient vooraf of contant te worden voldaan. Bij de dekservice wordt een garantie afgegeven op een levend geboren veulen van 30 dagen. Indien dit niet het geval is, kan er kosteloos een nieuwe dekking plaatsvinden met dezelfde of een gelijkwaardige hengst. Tevens krijgt u na de dekking een dekbewijs mee van de betreffende dekhengst.